Kauden viimeiset harjoitukset on sunnuntaina 21. päivä. Boxing Team Hervanta- nyrkkeilykoulu aloittaa taas tammikuun 13. päivä, jolloin myös alkeistekniikan opetus aloitetaan. Boxing Team Hervanta toivottaa kaikille hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Nyt on seuralla omat Facebook-sivut. Kaikki tykkäämään. Sinne saadaan kanssa lisättyä kuvia, kisainfoa ja tietoa treeneistä sun muista.

Ruskiksella Helsingissä järjestettiin nyrkkeilykilpailut, joihin meidän porukasta osallistui 4 ottelijaa.  Ottelemassa olivat Raul Santana, Taneli Vettenranta, Jan Klint ja Ossi Möttönen. Muita Boxing Team Hervannan tiimistä mukana olleita olivat valmentaja Matti Häyrinen, sihteeri Ari Nousiainen ja Jani Sydänlammi.

Hienoja matseja saatiin nähdä. (Juttua muokattu 25.12.2016)

Oulussa järjestettiin Nuorten SM-kisat 31.10-2.11.2014. Boxing Team Hervannasta Ouluun lähti 3 ottelijaa ja valmentaja. Pojat otteli hienosti ja tuli 3 mitalia, joista yksi oli hopeaa. Ottelijat olivat Jan Klint, Raul Santana ja Taneli Vettenranta.

Tuosta linkistä kaikki liiton lisenssitiedot, lomakepohjat ja sen semmoset. Kannattaa lukasta ja muutenkin vierailla sivuilla. http://www.nyrkkeilyliitto.com/nyrkkeilyinfo/lisenssit-ja-lomakkeet/

Viimeisimpiä uutisia

sunnuntai, 30 elokuu Petra Karinen
...
maanantai, 06 huhtikuu Anna Rekonen
...

TI , PE , SU

<center>TI , PE , SU</center>
Nyrkkeilysali

TO

<center>TO</center>
Peilisali (108)