Boxing Team Hervanta on Tampereella toimiva nyrkkeilykoulu, jolla on toimintaa ollut jo useamman vuoden. Harjoittelupaikkana toimii tällä hetkellä Hervannan vapaa-aikakeskus. Boxing Team Hervanta -nimi tuli viralliseksi loppukesästä 2014.

Täältä löydät yleistä tietoa nyrkkeilykoulusta, nyrkkeilykoulun toiminnasta, aktiivijäsenistä ja kouluttajista. Tarkempia tietoja harjoitteluajoista löytyy harjoitusajat ja sijainti sivuilta. Video- ja kuvamateriaalia kilpailuista pääset tarkastelemaan kuvia sivulta.

Mikäli tulee jotain kysyttävää, niin otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä Boxing Team Hervannan- nyrkkeilykoulun valmentajaan tai sihteeriin!

Löydät meidät myös Facebookista!


Nyrkkeilykoulun toiminta alkoi jo vuonna 2011. Nyrkkeilykoulun viralliseksi nimeksi tuli Boxing Team Hervanta kesällä 2014 ja toiminta jatkuu.

Boxing Team Hervannasta on ottelijoita osallistunut erinäisiin turnauksiin ja suurempiinkin kisoihin vuosien varrella aina nuorten SM-kilpailuista ulkomailla oteltaviin turnauksiin. Tällä hetkellä seuralla on useampi kilpailija, lisätietoa voi käydä katsomassa kohdasta aktiivit/kilpailijat

Viimeisimpiä uutisia

sunnuntai, 30 elokuu Petra Karinen
...
maanantai, 06 huhtikuu Anna Rekonen
...

TI , PE , SU

<center>TI , PE , SU</center>
Nyrkkeilysali

TO

<center>TO</center>
Peilisali (108)